dilluns, 20 de juny del 2011

RES A CANVIAT

El passat dia 11 es van constituir els ajuntaments per als propers 4 anys sense que els auguris dels que pensaven que aquestes serien les eleccions dels grans canvis de les grans abstencions i un llarg etc s'hagin complert.


En una cosa coincidim tots, és urgent emprendre reformes que ens portin a aconseguir una gestió més eficient i racional dels recursos públics envers això contribuir a la minoració de l'endeutament que pateix el nostre ajuntament. Lligat a això, el passat dia 1 de juny a la celebració de l'últim ple del període 2007-11 l'alcaldessa Asunción Llorens instava l'alcaldable Sebastian Cañadas ha realitzar una auditoria dels 12 anys en què el PSOE ha estat al capdavant de la institució . Llegida la notícia ens mirem i vam concloure que les passades eleccions no havien canviat res.

No han canviat res en el panorama municipal fins ara viscut, perquè mentre la preocupació per part d'uns sigui la imatge personal i per part d'altres el descobrir on han fallat o qui s'ha beneficiat, no estem aplicant el tan repetit per tots en campanya que no és més que, entre tots, polítics inclosos, esforçar-nos per aturar la crisi que patim.

Sobre això des del Bloc volem fer una sèrie d'aportacions que esperem siguin recollides pel pròxim equip de govern del PP encaminades a la reducció de costos dins del nostre ajuntament.

Això inclouria:

L'adequació de les estructures municipals, això passa per una reducció tant del nombre de les comissions informatives com dels regidors que les componen, disminueix els alliberaments dels polítics a només els necessaris dins de l'equip de govern, no com s'ha fet fins ara , i també alliberats els portaveus dels diferents partits, revisió de les funcions i comeses de l'empresa municipal d'urbanisme, reduir personal de confiança contractant el mínim indispensable, revisar els procediments administratius per tal d'incrementar el seu estalvi i eficàcia i totes aquelles mesures encaminades a una reducció de les despeses a què hem de fer front els veïns de Mutxamel.

Dit això estarem atents als passos que emprengui el PP per, en la mesura de les nostres possibilitats, contribuir a la millora de vida dels veïns que vivim a Mutxamel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada